Arkiv‎ > ‎2012‎ > ‎

Årsmøte 2012

Obs!
Årsmøtet er flyttet til Johanneskirken, Bergen! Foredraget kl. 12.00 er AVLYST. Årsmøtet går som planlagt kl 13-14.30. Konserten med Norges Ungdomskor kl. 15.00 blir også i Johanneskirken. Seminaret "Mine Visur" er avlyst.
Obs!
 
 
Til alle Nobu Vests medlemskor
 
Alle Nobu Vests medlemskor er herved innkalt til Nobu Vests årsmøte søndag 29.april 2012 i Håkonshallen, Bergen. Dette foregår parallelt med seminaret Mine Visur for sangere i barneskolealder. Se egen informasjo om dette.
 
Kl.12.00, før årsmøtet, blir det et innledende foredrag ved Ellen Lundereng og Turid R. Skei som står bak et stort tegnsang-prosjekt i Trondheim. Tegnsang er rett og slett bruk av norsk tegnspråk for å støtte opp teksten i sanger. Dette var i utgangspunktet gjort for å inkludere barn med hørseltap i kor, men har vist seg som en stor styrke for alle i koret. Koret deres "Kor læne" er en stor suksess med en stabil medlemsmasse på ca. 80-100 barn. Ellen og Turid vil dele sine erfaringer og tanker rundt inkludering og korarbeid med oss. Her vil vi møte to engasjerte korledere som vil gi oss alle mange gode ideer til vårt eget korarbeid. De har også utgitt en sangbok med 17 sanger med noter og beskrivelse av tegnene som brukes. Vi vil få noen smakebiter fra denne, og alle kor som deltar på årsmøtet vil få ett eksemplar av boken. Se gjerne www.tegnsang.no 
 
Årsmøtet blir kl. 13-14.30
- Saker til årsmøtet må være Nobu Vest i hende senest 29.februar 2012
- Saksliste og saksdokumenter blir sendt ut senest 1.april 2012
For øvrig viser jeg til vedlagte vedtekter for Nobu Vest
 
Vi oppfordrer alle til å melde kanditater til styret for den neste toårsperioden. Vi ønsker at flest mulig sider ved organisasjonen skal være representert i styret, altså sangere, foreldre, dirigenter, kvinner, menn, unge, eldre, sopraner, basser, Sogninger, Hordalendinger, Rogalendinger osv.
 
Kl.15.00 blir det konsert i Håkonshallen med deltakere på vårt seminar med folkemusikk i kor for sangere i barneskolealder og Norges Ungdomskor som har samling i Bergen samme helg. Håper mange tar turen fra årsmøtet til denne konserten.

Vi ber om at alle kor som kommer til årsmøtet gir undertegnede tilbakemelding så vi har oversikt over hvor mange vi blir (av praktiske årsaker).
Vel møtt til årsmøtet! 
 
På vegne av Nobu Vests styre
 
Marius Dale Romslo
Daglig leder - Nobu Vest
 
Obs! Nobu Vest har fått ny mailadresse: vest@ungikor.com 
Tlf: 55557682
Mob: 47267293
Ċ
Ung i Kor Vest,
1. apr. 2012, 11:41
Ċ
Ung i Kor Vest,
13. feb. 2012, 04:12
Comments