Arkiv‎ > ‎2013‎ > ‎

Dirigentsommerkurs

Dirigentsommerkurset 2013 ble avlyst grunnet få påmeldte.
 
Ung og interessert i dirigering? Da er dette noe for deg. 6-10.august 2013 arrangerer Ung i Kor - Vest for tredje gang dirigentkurs for ungdom som vil prøve seg på andre siden av dirigentpulten. I løpet av fem dager i flotte omgivelser på Sunnhordland Folkehøgskule vil Gro Espedal gi deltakerne en spennende innføring i dirigentlivets mange sider.
 
Dirigentsommerkurset er for erfarne korsangere født i 1997 eller tidligere som vil prøve seg som dirigent. Dette er et flott kurs for deg som vil drive med kor også i fremtiden. Kurset legger et godt grunnlag for å kunne hjelpe til hjemme i ditt eget kor og på sikt utvikle deg til en dyktig kordirigent.
 
Instruktør for kurset for andre gang er dirigent Gro Espedal. Hun har lang erfaring med å dirigere kor i alle aldre og på alle nivå. Gro har en rekke internasjonale priser på merittlisten. Vi vet at Gro vil gi alle deltakerne tett og god oppfølging og inspirere til å utvikle sine dirigentferdigheter.
 
Deltakerne på kurset vil jobbe med ting som direksjonsteknikk, stemmebruk, partiturtolkning, musikkteori osv. Kurset har høy grad av personlig oppfølging og tilrettelegging og kan av den grunn ta imot deltakere med varierende erfaring og bakgrunn.
 
Tidligere deltakere på sommerkurset er velkommen tilbake for å utvikle seg videre som kordirigenter. "Andreårs-studenter" på dirigentsommerkurset vil få muligheten til ekstra utfordringer som å dirigere felleskor eller vokalensemble fra korsommerskolen VestKos13 som holdes parallelt med dirigentsommerkurset.
 
Ung i Kor - Vest arrangerer Dirigentsommerkurset på Sunnhordland Folkehøgskule for andre gang. Omgivelsene er perfekte for fem dager i direksjonens tegn. Gode senger, god mat og gode øverom er noen av faktorene som er med på å sikre opplagte dirigenter hele uken og mye faglig utbytte. Like viktig er TV-stue, flotte uteområder, nærhet til sjø og VestKos-kiosken som er med på å sikre deltakerne gode utenommusikalske opplevelser!
 
Velkommen til Dirigentsommerkurset 2013!
 
Pris
Dirigentsommerkurset koster 2500,-
 
Kontakt
Dersom du lurer på noe kan du kontakte Ung i Kor - Vest på mail vest@ungikor.com eller telefon 47268293
 
Påmelding
Kurset ble avlyst grunnet få påmeldte
Comments