Arkiv‎ > ‎2013‎ > ‎

VestKos13

Velkommen til VestKos13!
 
Sommerens høydepunkt, VestKos13, blir i år arrangert på Sunnhordland Folkehøgskule 6.-10.august 2013. Vi garanterer en opplevelsesrik korsommerskole med mange musikalske og sosisale høydepunkt! VestKos13 er for alle sanginteresserte født mellom 1994 og 2002
 
VestKos er Ung i Kor - Vest sin årlige korsommerskole. Det blir verksted, korsang, stemmeopplæring, musikkteori og masse mer. Med oss har vi et musikkfaglig sterkt lag som vil gi deltakerne mange musikalske opplevelser i løpet fem spennende dager.
 
Årets instruktører er:
Ive Buch Romme
Ive er en engasjert og engasjerende kordirigent og vil ha ansvar for felleskor og vokalensemble på VestKos13. Hun er en erfaren og dyktig kordirigent som er utrolig flink til å få koristene til å nå nye høyder. Hennes inspirerende og fokuserte vesen er en sikker vinner og hun vil helt sikkert også i år gi oss mange god musikkopplevelser i herlig samklang!
 
Bodil Lunde Rørtveit
Med Bodils lekende og eksperimenterende innfallsvinkel til stemme og musikk vet vi aldri hva vi har i vente fra Bodil, men stilig blir det alltid. Bodil vil i år igjen ha ansvar for de eldstes verksted (født i 1994-1997). Med improvisasjon, sangglede og fengende rytmer i bunn kan vi vente oss et helstøpt opplegg fylt med musikalsk gull!
 
  
 
 
Ingjerd Kannelønning Kolstad
Ingjerd gjør sin debut på VestKos13 med å lede verkstedet for den midterste gruppen (født i 1998-2000). Vi ønsker henne hjertelig velkommen til VestKos og gleder oss til å bli nærmere kjent med henne. Ingjerd har en bred musikalske bakgrunn som både sanger og dirigent og vi er spente på hva hun trekker opp av hatten!
 
 
 
 
  
Solbjørg Tveiten
Den yngste gjengen (født i 2001-2002) skal møte Solbjørg som besøker VestKos for første gang i år. Solbjørg Kommer fra Hardanger og har bakgrunn fra folkemusikken. Vi ser fram til mange spennende impulser fra en spennende sanger!
Denne workshopen er støttet av Komp - se www.musikk.no/komp
 
 
Ung i Kor - Vest arrangerer VestKos på Sunnhordland Folkehøgskule for andre gang. Omgivelsene er perfekte for fem dager i sangens tegn. Gode senger, god mat og gode øverom er noen av faktorene som er med på å sikre opplagte sangere hele uken og mye faglig utbytte. Like viktig er TV-stue, flotte uteområder, nærhet til sjø og VestKos-kiosken som er med på å sikre deltakerne gode utenommusikalske opplevelser!
 
Pris
VestKos koster 2300 for medlemmer i Ung i Kor
VestKos koster 2500 for ikke medlemmer
 
Kontakt
Dersom du lurer på noe kan du kontakte Ung i Kor - Vest på mail vest@ungikor.com eller telefon 47268293
 
Påmelding
Ny påmeldingsfrist 15.juni
 
Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i programmet ut fra påmelding og aldersfordelingen blant de påmeldte.
 
 
Comments